Määräaikaishuollot

Määräaikaishuolto – Ennakoivaa huoltopalvelua riskien välttämiseksi

 

”En tiennyt, että perheen autoja saa huoltaa muualla kuin automerkin omassa korjaamossa. Siirryin oitis tuumasta toimeen. Takuu pysyy voimassa ja säästö on selvä”.

Huollamme autot aina noudattaen valmistajien määrittelemää huolto-ohjelmaa. Sekä käytämme asiakkaan toivomuksesta alkuperäistä vastaavia varaosia.

Ennaltaehkäisevien automerkki- ja mallikohtaisten huoltotoimenpiteiden tarkoituksena on toimintavarmuuden lisääminen ja käyttöiän lisääminen, ehkäisten isot yllättävät remontit.

Esimerkiksi automaattivaihteiston vaihdelaatikon huuhteleminen säännöllisten vaihdelaatikon öljynvaihtojen yhteydessä eivät kuulu kaikkien autovalmistajien huolto-ohjelmaan, mutta vaihteiston toimivuuden ja käyttöiän maksimoimisen kannalta molemmat ovat elintärkeitä toimia.

 

Kerralla kuntoon vai useasti uudestaan?
Syy kattavan tarkastuksen tekemiseen määräaikaishuollon yhteydessä on kustannustehokkuus. Luemme huollon yhteydessä aina ajoneuvon vikamuistin ja nosturilla tarkastamme jarrujen ja alustan komponenttien kunnon. Mikäli vikoja havaitaan, nämä on helppo korjata samalla käynnillä kuntoon laajaa varaosaverkostoa hyödyntämällä.

 

Autoilijalle kysymys on helppo esittää:
1) Tarkastetaanko kerralla kaikki ja annetaan suositus tarvittavista huolloista/korjauksista, ja tehdään huollot ennakoiden kerralla kuntoon vai

2) Odotetaanko jonkin osan rikkoutumista ja ajetaan monta kertaa huoltoon kuluttaen aikaa ja rahaa sellaisten virheiden korjaamiseen, jotka voisi välttää?