Öljynvaihdot

”Lapissa asuessani opin, että kun vaihtaa moottoriöljyn säännöllisesti, tulee varmistaneeksi, että moottori käynnistyy ja toimii kaikissa sääolosuhteissa ja lämpötiloissa niin kuin valmistaja on sen suunnitellut toimivan.”

Öljynvaihto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin tai tiettyjen ajokilometrien täytyttyä moottorin toimintakunnon ja käyttöiän varmistamiseksi. Samalla tulee vaihtaa öljynsuodatin, joka kerää

Käytämme ainoastaan autonvalmistajan merkki ja mallikohtaisesti suosittelemia öljyjä, joiden voiteluominaisuudet on optimoitu kyseisen ajoneuvon moottoria varten. Lisäksi tarkastamme öljynsuodattimen ja siihen liittyvien osien toiminnan ja öljypropun tiivisteen kunnon ja vaihdamme sen tarvittaessa.

Moottorin käydessä öljyyn kertyy palamisen surauksena jätteitä ja metallinhiukkasia, jotka heikentävät käytön myötä voitelun tehoa ja lisäävät polttoaineen kulutusta.  Moottoriöljyn ja öljynsuodattimen säännöllinen vaihtaminen ehkäisevät moottorin kulumista sekä pienentävät polttoaineenkulutusta antaen moottorille optimaalisen suorituskyvyn ja pidemmän käyttöiän.

Huolehdimme käytetyn moottoriöljyn ja öljynsuodattimen saattamisesta ympäristöystävällisesti kierrätykseen.